Sebastián Yatra confirma la seva ruptura amb Aitana

El cantant colombià ha confirmat els rumors que presagiaven que la seva relació s'havia acabat

Aitana i Sebastián Yatra

Aitana i Sebastián Yatra

Redacció

Aitana i Sebastián Yatra han posat punt final a la seva relació. Encara que mai van arribar a confirmar-la públicament, es van deixar veure junts en actitud afectuosa en més d'una ocasió. Després de setmanes de rumors sobre una possible ruptura, el colombià ha confirmat que el seu amor s'ha acabat als mitjans de comunicació.

"Ens estimem molt. Som i serem grans amics. En aquest moment els dos estem solters i cadascun seguirà el seu propi camí. L'estimo moltíssim i hem viscut una història molt bonica enguany", ha declarat l'intèrpret de 'Tacones rojos'.

Aquesta setmana, la cantant es trencava durant el seu concert a Bogotà pel seu 'alpha tour' i decidia sincerar-se amb els seus seguidors sobre el moment que estava vivint. "Avui no estic tan bé emocionalment; no passa res, hi ha dies que estàs bé i altres que no", confessava la jove.

Els rumors de crisi van començar quan Aitana no va aparèixer amb l'artista en esdeveniments com la catifa vermella dels Grammy Llatins a Sevilla, gal·la que Yatra presentava, i el casament del germà del colombià.

Tanmateix, el Yatra va assistir a l'últim concert d'Aitana a Madrid fa unes setmanes i va gaudir de l'espectacle des del públic.