Vídeo | Leticia Sabater estrena la seva nova nadala: així és la seva versió de 'Last Christmas'

La polifacètica showoman ha donat un gir al clàssic tema nadalenc

Leticia Sabater al videoclip de la seva nova nadala

Leticia Sabater al videoclip de la seva nova nadala / YouTube

Alejandro Bermúdez

Potser no està a la seva altura (o sí), però Leticia Sabater s'esforça cada any per convertir-se en la Mariah Carey espanyola. Mentre l'estatunidenca esprem cada any el seu mític 'All I want for Christmas is You', la Leticia ho fa cada any amb una nadala diferent. Atenció, no volem dir amb això que sigui una cançó terrible, cosa que deixem a judici individual, sinó que el videoclip té una temàtica més típica de Halloween que de Nadal.

Després dels grans èxits d'anys anteriors com 'El polvorrón' o 'Papa Noel, lléname el tanke', Leticia s'atreveix aquest any amb 'Esta Navidad me comeré un pibón', una versió del célebre 'Last Christmas'. Això sí, s'ha de tenir en compte que aquest tema ha servit només d'inspiració, i que la seva versió és totalment lliure.

Amb algunes estrofes com: ""En Insta te envié un regalo, una story rosa con un nude y un te amo" o "Last Christimas, I give you my ass", Sabater eleva molt el to de la seva cançó, com ja va sent habitual.

I si la lletra no té desperdici, el videoclip tampoc és per menys. El fil argumental és que el Grinch vol desfer-se del Nadal i de la mateixa Leticia, després que el Pare Noel li encarregui entregar els regals perquè ell té ansietat. Malgrat tot, ella no deixa de ballar en cap moment ni perd les ganes de menjar-se 'un pibón'.