Ho ha explicat en un vídeo

Gisela, ingressada d’urgència a punt de complir cinc mesos d’embaràs

La cantant, que ha passat per dos avortaments anteriorment, tan sols fa un mes que va revelar als seus fans que estava embarassada

Gisela, ingresada en el hospital

Gisela, ingresada en el hospital / EL PERIÓDICO

Laura Estirado

Després de passar unes primeres setmanes d’embaràs «no molt bé», tal com va revelar a aquest diari el 20 de novembre a la gala Català de l’Any, el guardó organitzat per EL PERIÓDICO i que aquest any l’ha guanyat el Mago Pop, la cantant Gisela ha hagut de ser ingressada d’urgència en un hospital.

La cantant, que ha passat per dos avortaments anteriorment, tan sols fa un mes que va revelar als seus fans que estava embarassada i molt feliç de compartir la notícia d’ampliar la família amb la seva parella, José Ángel Ortega.

En un vídeo pujat al perfil d’Instagram aquest dissabte al matí, l’exconcursant de la primera edició d’‘Operación Triunfo’ ha explicat: «Aquí m’estan medicant i cuidant. Demà em donen les proves». Vestida amb la bata de l’hospital i mostrant la via en un braç, l’artista, de 44 anys, ha agraït les mostres d’afecte rebudes.

Problemes de ronyó

Poques hores abans d’aquest ingrés, Gisela explicava en un altre vídeo que no es trobava bé. «Jo tinc un dia regular tirant a dolent. No em trobo gaire bé i tinc un petit problema al ronyó, una pedra, i m’està donant problemes. Només faltava això», confessava sospirant. També reconeixia estar molt cansada de no poder tenir una setmana «tranquil·leta» sense viure cap imprevist. «Les hormones no ajuden, tampoc», reblava.

Després d’aquest malestar, va acudir al metge, que li va confirmar que tot estava en ordre, però unes hores després va tornar a empitjorar. Va acabar a urgències i ingressada.

Gira nadalenca

Precisament, a la Gala del Català de l’Any l’artista va avançar molt il·lusionada que aquest mes de desembre, i fins a principis de gener, tenia previst sortir de gira amb el seu espectacle de cançons Disney, ja que ja en el seu quart mes i mig d’embaràs era quan per fi se sentia bé i amb ganes de tornar a reprendre l’espectacle.

Va ser el mes de novembre quan Gisela va fer el pas i va anunciar que estava esperant el seu primer fill, i també va confessar que feia cinc anys que intentava quedar-se embarassada. «Som feliços i, res, som-hi», eren les seves primeres declaracions.

Embaràs de risc

La cantant catalana també va visitar el programa ‘Y ahora Sonsoles’, on va explicar: «Em sento afortunada per haver-ho aconseguit, però és un embaràs de risc. Em preocupa i em fa por. No vull saber ni el sexe del nadó per no encaterinar-me’n. Em fa por fer-me il·lusions, encara que tot sembla que està ben encaminat», va explicar.