Un torero deixa plantada la núvia a l'altar

Alguns convidats ja eren a l'església, la núvia preparada... però els dubtes del nuvi ho van paralitzar tot

El torero, Juan Ortega

El torero, Juan Ortega / EP

EP

Qui ens havia de dir que aquest dissabte viuríem una història tan surrealista com aquesta. Encara que no ha estat el primer -ni serà l'últim- que es penedeixi del seu compromís matrimonial el mateix dia de les seves noces, Juan Ortega, torero de professió, ha aconseguit acaparar els titulars de tota la premsa espanyola en deixar a la núvia plantada una hora abans de dir-se el 'Sí, vull'.

Tal com publicava aquest dissabte el diari ABC, que parlava amb alguns convidats a l'enllaç, una hora abans que es produís el moment més important per a una parella, el torero trucava a la seva promesa des de l'hotel en el qual es trobava per a anunciar-li que tenia dubtes.

Una trucada que ho va canviar tot. Alguns convidats ja havien arribat a l'església, la núvia estava preparada, però els 'dubtes' del nuvi ho van paralitzar tot. El més curiós és que, tan sols dia abans de les noces, el divendres, els nuvis i tots els seus éssers estimats van estar gaudint de les pre noces, una festa en la qual res feia presagiar que el nuvi ho deixaria tot a l'aire.

La més afectada de tot això ha estat sens dubte la núvia i els familiars d'aquesta, que han mostrat el seu descontentament amb el comportament del torero, ja que no entenen com ha pogut passar una cosa així tan sols una hora abans de dir-se el 'Sí, vull'.

"La notícia ha caigut com un gerro d'aigua freda entre els convidats, especialment en la família de la núvia, els quals no donen crèdit amb l'ocorregut", han assegurat des del diari anteriorment citat, reflectint la sorpresa negativa que tots els convidats, però especialment els de la família de la núvia, es van emportar davant la plantada del torero.