L'exconcursant d'Operación Triunfo Dave Zulueta anuncia que deixa la música amb un dard a 'El Hormiguero'

El cantant assegura que s'ha desenamorat de la professió i que, per ara, abandona

El cantant Dave Zulueta

El cantant Dave Zulueta / OT

Redacció

Encara que alguns dels concursants sortits d'Operación Triunfo han pogut obrir-se pas al món de la música (David Bisbal, Chenoa, Pablo López, Aitana, Amaia, Edurne...), altres companys no han tingut la mateixa sort. Si fa uns mesos Carlos Right anunciava que deixava els escenaris, ara un altre participant de l'edició en la qual va estar Miki Núñez ha seguit el seu camí: Dave Zulueta.

L'exconcursant d'OT ho ha anunciat aquest mateix dimecres, durant la seva visita a l'Acadèmia d''OT', que ara ofereix les seves gales a Amazon Prime Video. Zulueta també ha aprofitat l'ocasió per a llançar-li un 'zasca' a 'El Hormiguero', després del criticat comentari homòfob del pilot de MotoGP Jorge Martín, que va deixar anar l'expressió "marica l'últim" durant la seva visita al programa de Pablo Motos.

"Em retiro"

"Aquest és el punt àlgid. Després hi ha una sort que un 1% de nosaltres aconsegueix ascendir encara més, però això és efímer. No dura per sempre. Tot el que puja baixa i quan baixa, baixa fort i no s'hi està preparat", va afirmar el Zulueta per donar als concursants una perspectiva realista de la fama que atorga el programa.

"Vinc a anunciar que me'n vaig, em retiro. Deixo la música, deixo el teatre i deixo l'art", va confessar el cinquè expulsat d''OT 2018', que va voler justificar la seva dràstica decisió: "Porto cinc anys des que vaig sortir d'aquí vivint d'això, però arriba un moment en el qual pagar el lloguer es fa més difícil i ho has de deixar".

Dard a "El Hormiguero"

Però va donar més motius: "Ho haig de deixar també perquè sento que estic desenamorant-me i en una professió vocacional com aquesta és molt important la il·lusió. Decideixo anar-me'n jo, que no em facin fora, no agonitzar. Anar-me'n en un moment que la carrera podria encara créixer o desaparèixer". "M'acomiadaré, no sé durant quant temps. Potser cinc anys, 10, 15, un o demà poso un tuit i dic 'realment, no ho deixo'", ha aclarit, anunciat que abans del comiat farà tres concerts.

Zulueta també va aprofitar el moment per llançar un dard enverinat al programa de Pablo Motos: "L'única cosa que us diré que no feu quan sortiu. Beveu, tingueu relacions sexuals, tot amb mètode com deia Lola Flores. Gaudiu de la vida i de la fama que tindreu quan sortiu. Gaudir-ho tot molt, però no aneu a 'El Hormiguero'".