Pamela Anderson, així és ara aquesta icona de la dècada dels 90

L'actriu canadenca de 'Los vigilantes de la playa' ha viscut un 2023 mogut i ha revelat una nova experiència traumàtica que va viure el 2001

Pamela Anderson posant amb el seu icònic banyador de socorrista

Pamela Anderson posant amb el seu icònic banyador de socorrista / INSTAGRAM

Pamela Anderson, actriu coneguda per encarnar C.J. Parker a 'Los vigilantes de la playa' (1992–1997), va ser una de les icones de la dècada dels 90. Els seus posats en portades de revistes i actuacions en infinitat de pel·lícules van arribar a tots els racons del món, convertint-la en una superestrella sense precedents. De totes les seves fotografies emblemàtiques, potser on apareix vestida amb el vestit de bany vermell de socorrista sigui una de les més famoses.

Nascuda a Ladysmith, a la Columbia Británica del Canadà, Pamela Denise Anderson va celebrar l'1 de juliol passat el seu 56è aniversari i torna a viure al seu país natal, després d'anys residint i treballant als Estats Units. I, no para: aquest 2023 ha viscut un any força intens, amb l'estrena a Netflix de Pamela, a Love Story, un documental sobre la seva vida i la revelació de nous secrets fins ara poc coneguts de la seva vida privada, que ha estat sempre marcada per la filtració l'any 1995 d'un vídeo sexual d'ella amb qui aleshores era la seva parella, Tommy Lee (la sèrie ‘Pam & Tommy’ del 2022 ho explica a Disney+ en 8 episodis).

Entre les noves vivències que l'actriu de V.I.P., Barb Wire i Borat ha revelat hi ha una experiència traumàtica que va viure l'any 2001. Segons ha explicat en una entrevista per al diari anglès The Sun, una fan d'Anderson va entrar d'amagat a casa seva, es va vestir amb el famós banyador vermell i, després d'entregar-li una nota, es va tallar les venes al seu dormitori. "La meva mare era a l'hospital i el meu pare venia a la ciutat. Jo els estava preparant una de les habitació de casa quan algú va pujar i em va dir: 'Pamela, hi ha algú estirada al teu llit'", recorda en l'entrevista, per afegir a continuació: "Vam entrar a l'habitació i hi havia una dona rossa que portava el meu biquini vermell i parlava francès. Em va donar una carta dient que em volia tocar, que havia vingut per això. Tenia un munt de roba meva sota el llit". En aquella nota, segons Anderson, la noia hi havia escrit el missatge següent: "No sóc lesbiana, però somio amb tu". Finalment, l'intrusa es va tallar les venes amb un vidre. Posteriorment, l'assetjadora, que aleshores tenia 27 anys i va ser atesa pels serveis mèdics, va acabar sent deportada a França.