El sorprenent gir professional de "l'home més atractiu d'Itàlia"

Edoardo Santini, de 21 anys, ho ha deixat tot per convertir-se en sacerdot

Edoardo Santini en una imatge d'arxiu

Edoardo Santini en una imatge d'arxiu / (@_EDOARDOSANTINI_)

Redacció

El model italià Edoardo Santini ha decidit fer un canvi radical en la seva trajectòria professional. Té 21 anys i va ser reconegut com "l'home més atractiu d'Itàlia" el 2019 en un prestigiós concurs de bellesa del país. Ara, 4 anys després, ha decidit convertir-se en sacerdot.

Santini, nascut a Castelfiorentino, a pocs quilòmetres de Florència, ha anunciat aquesta dràstica decisió sobre el seu futur a les xarxes socials. El jove explica que ha ingressat en un seminari, on espera convertir-se en rector.

"Vaig sentir que havia d'investigar durant un temps. L'any passat vaig fer un primer pas, però a pocs els havia comptat el veritable motiu de la meva mudança: necessitava un temps que fos exclusivament per mi. Enguany, ja em sento preparat per a compartir els resultats de la meva recerca", va afegir al peu de la publicació.

Decisió premeditada

Santini ha explicat que deixarà de banda el modelatge, l'actuació i la dansa, perquè dir "sí" a alguna cosa comporta haver de dir "no" a d'altres. "No els abandono del tot perquè formen part del que soc jo, però els viuré i els proposaré en contextos diferents", ha explicat. “Em vaig presentar al bisbe i aquí estic, estudiant teologia i servint en dues parròquies de la diòcesi florentina”, ha precisat.

Santini ha fet l'anunci amb un vídeo a Instagram on es mostra un recull d'imatges del jove d'abans i després de prendre la decisió que suposarà un gir de 180 graus en la seva vida. Acompanyats d'algunes cites de la bíblia, es poden veure instants on el jove assisteix a esdeveniments de caràcter religiós, com per exemple la Jornada Mundial de Joventut celebrada a Lisboa el passat mes d'agost.