La germana de Mariah Carey, detinguda per exercir la prostitució

Alison Carey feia servir cançons de la seva germana per promocionar-se en pàgines de contactes

Les dues Carey no es parlen des del 1994

Redacció

La germana gran de Mariah Carey torna a ser notícia. Alison Carey, de 55 anys, va ser detinguda en un hotel de Saugerties, Nova York, per sol·licitar diners a canvi de favors sexuals. La va detenir un agent de policia que es va fer passar per client. De moment, està detinguda a espera de judici.  

Alison, segons la policia, oferia els seus serveis sexuals a canvi de diners en pàgines web per a adults, amb anuncis en els quals esmentava fins i tot el vincle familiar amb la cantant. La policia està contactant amb possibles clients per advertir-los que Alison és seropositiva.  

Fa uns mesos, Alison va fer una petició a través d'un vídeo a la seva germana Mariah, amb una fortuna estimada en 550 milions de dòlars, per demanar-li ajuda. En la gravació, publicada pel 'Daily Mail'Alison deia: “Mariah, t'estimo. Necessito desesperadament la teva ajuda. Per favor, no m'abandonis d'aquesta manera”

Com a reacció, els representants de l'estrella van dir en un comunicat: "Al llarg dels anys, Mariah ha gastat centenars de milers de dòlars per ajudar Alison. De fet, Mariah ha mantingut la seva àmplia família durant més de dues dècades".

Segons sembla, el distanciament entre Mariah i Alison és conseqüència d'una forta discussió del 1994, un any després del casament de la cantant amb el productor Tommy Mottola.