L'avió privat de Karol G fa un aterratge d'emergència a Los Angeles

L'incident no ha deixat ferits, però sí que ha provocat un bon ensurt a les 16 persones a bord de l'aeronau

La cantant Karol G en una imatge d'arxiu

La cantant Karol G en una imatge d'arxiu / El Periódico

Redacció

La cantant colombiana Karol G va celebrar aquest mes de febrer el seu 33 aniversari llançant la seva nova cançó 'Contigo', una col·laboració amb el DJ Tiesto en la qual li canta a l'amor, coincidint també amb la celebració del dia de Sant Valentí. I aquest dijous va tornar a néixer després que el seu avió privat aterrés d'emergència a l'aeroport Van Nuys a Los Angeles, Califòrnia, després que pel que sembla, comencés a sortir fum de la cabina, segons reporten mitjans internacionals.

En vídeos de les xarxes socials es pot veure com la cantant baixa de l'aeronau i visiblement espantada abraça els seus amics a la pista.

Segons els mitjans internacionals, l'avió va enlairar-se a l'aeroport de Burbank, a Hollywood amb 16 persones a bord, no obstant això quan la nau va arribar a Cajon Pass, el pilot va avisar sobre un problema a la cabina.

L'aeronau va haver de fer un aterratge controlat a l'aeroport de Van Nuys al voltant de les 9 de la nit i segons es pot veure en els vídeos de les xarxes socials, no va haver-hi ferits, però sí que va suposar un bon ensurt per als passatgers.