La polèmica opinió de Shakira sobre 'Barbie': "Els meus fills van sentir que era castradora i hi estic d'acord"

L'artista afirma prefereix quan la cultura "empodera les dones sense privar els homes de la seva possibilitat de ser homes"

Shakira en una imatge d'arxiu

Shakira en una imatge d'arxiu / Agències

Redacció

Les xarxes socials han carregat contra la cantant Shakira per les seves últimes declaracions sobre la pel·lícula 'Barbie' al mitjà 'Allure'. L'artista de Barranquilla, en plena promoció del seu disc "Las mujeres ya no lloran", ha opinat sobre la cinta feminista de Greta Gerwig, estrenada el passat estiu.

“Els meus fills van odiar-la absolutament. Van sentir que era castradora. I hi estic d'acord, fins a un cert punt. Estic criant dos nens. Vull que ells també se sentin poderosos mentre respectin les dones", ha al·legat la intèrpret de 'TQG' sobre l'opinió dels petits després de veure el film.

L'artista colombiana ha assegurat que li agrada la cultura "quan intenta empoderar les dones sense privar els homes de la seva possibilitat de ser homes, de protegir i proveir també. Estic a favor de transmetre el missatge que podem fer-ho tot sense perdre la nostra essència, sense perdre la nostra feminitat", ha assegurat.

"Crec que els homes tenen un propòsit en la societat i les dones en tenen un altre. Ens complementem i aquest complement no ha de perdre's”, ha resolt la cantant.