Mor el dissenyador de moda Roberto Cavalli als 83 anys

Ha traspassat a Florència a causa d'una malaltia de llarga durada que havia provocat un important empitjorament del seu estat de salut durant les darreres setmanes

Roberto Cavalli en una imatge d'arxiu

Roberto Cavalli en una imatge d'arxiu / Europa Press

EP

El dissenyador de moda italià Roberto Cavalli ha mort aquest divendres a Florència als 83 anys a causa d'una malaltia de llarga durada que havia provocat un important empitjorament del seu estat de salut durant les darreres setmanes, segons informa 'La Reppublica'.

Cavalli va començar a dedicar-se a la moda des de molt jove i el 1970 va crear la seva pròpia marca que destacava per la creativitat i que va tenir un gran impacte en les passarel·les més prestigioses del món. El dissenyador utilitzava freqüentment pells i brodats i destacava pels seus vestits llargs, amb transparències, que han marcat un punt d'inflexió en la moda internacional. El dissenyador va vendre la marca el 2015 quan es va retirar a la vida privada.

A més, va ser el fundador d'una línia jove, Just Cavalli el 1998 i de la divisió Roberto Cavalli Home, que va ser presentada al Salone del Mobile el 2012.

Roberto Cavalli va néixer a Florència i deixa sis fills, un d'ells de tan sols un any, i la seva parella durant els últims 15 anys, Sandra Nilsson.