Si busques qualitat de vida, viure en contacte amb la natura i escapar-te de la ciutat, consulta la següent selecció de Cases en venda en entorns privilegiats.

Si vols veure un dels teus immobles en aquestes notícies i en Xarxes Socials, contacta amb nosaltres punxant en aquest enllaç .

Xalet amb vistes a la Serra del Cadí

Fantàstic xalet en urbanització amb vistes privilegiades a la Serra del Cadí. Disposa de gran saló-menjador amb llar de foc. Tot l’habitatge es troba climatitzat. Gran porxo i piscina.

Més informació i fotografies a Casa en venda a La Seu d’Urgell.

Xalet a Torrelles de Llobregat

Molt assolellat, situat en un entorn natural i amb boniques vistes panoràmiques. Molt nona ubicació al Baix Llobregat.

Més informació i fotografies a Casa en venda a Torrelles de Llobregat.

Casa d’obra nova en Moià

Disseny i acabats de gran qualitat. Gran sala d’estar-menjador amb sortida a la terrassa i al jardí, cuina-office, una suite amb bany i vestidor. Disposa de 3 habitacions i 3 banys.

Més informació i fotografies a Casa en venda a Moià.

Casa en un entorn privilegiat al Berguedà

Fantàstica casa en un entorn inigualable. Disposa de celler, traster, llenyer i calefacció per gas-oil. Saló a dos nivells amb llar de foc.

Més informació i fotografies a Casa en venda a Berguedà.

Xalet de 3 plantes a Gironella

Impressionant habitatge amb piscina privada i gran jardí. Terres de parquet ifinestres d’alumini. Disposa de calefacció i d’aire condicionat amb bomba fred / calor.

Més informació i fotografies a Casa en venda a Gironella.

Casa amb golfes a Guardiola de Berguedà

Acollidor habitatge de 90m2 amb pati. Té 5 habitacions i 2 banys. L’última planta és diàfana i sota teulada. Calefacció per radiadors de gasoil.

Més informació i fotografies a Casa en venda a Guardiola de Berguedà.