Aquest dilluns s’ha presentat la iniciativa Vi amb Cor de Càritas Manresa. Es tracta d’una edició del vi Bernat de la collita 2019 del celler Oller del Mas que s’ha etiquetat especialment per a l’ocasió. El marge de benefici que en quedi estarà destinat als diversos projectes de lluita contra les desigualtats i la vulnerabilitat que porta a terme l’entitat manresana.

L’acte de presentació de la iniciativa s’ha fet al mateix celler Oller del Mas. El seu responsable, Francesc Margenat, ha expressat la seva voluntat de contribuir als programes socials de Càritas en el marc de la responsabilitat social de l’empresa.

Per la seva part la presidenta de Càritas Manresa, Josefina Farrés, ha volgut posar de relleu la frase que lluirà a l’etiqueta del vi: «sols podem fer poc, junts podem fer molt». Ha remarcat que els programes que de l’entitat creen oportunitats a persones vulnerables que les necessiten. Ha manifestat que la solidaritat és cada vegada més necessària perquè hi ha més persones a qui cal donar-hi suport perquè puguin viure dignament.

Les ampolles de vi en qüestió es podran adquirir a la botiga de l’Oller del Mas, Petit Celler, Plus Fresc, Setè Cel, Supermercats Llobet, Supermercats Roges, Vinalium Manresa, Vins Alsina, Vins Tomasa, i en restaurants del grup Diesa, entre d’altres. L’entitat manresana convida els establiments que no n’han fet comanda a incorporar el vi a les seves ofertes.

La iniciativa s’afegeix a la dels cors solidaris que per aquestes dates de Nadal posa en marxa l’entitat manresana. Són cors solidaris de xocolata que també serveixen per finançar les activitats solidàries, assistencials i de suport de Càritas.