La Fundacio Pere Tarrés porta a Manresa el divulgador científic David Bueno

L'expert en neuroeducació s'adreçarà a la comunitat educativa de la Catalunya Central

L'expert en neuroeducació David Bueno

L'expert en neuroeducació David Bueno / Arxiu/Aniol Resclosa

Redacció

La importància del cervell i dels estats emocionals en els joves i adolescents i l’adaptació de l’educació en funció d’aquests processos són alguns dels temes que es tractaran en la conferència “El paper del cervell en els processos educatius”, que tindrà lloc el dijous 16 de febrer a les 6 de la tarda a l’Auditori de l’Espai de la Plana de l’Om, La xerrada anirà a càrrec del prestigiós científic i expert en neuroeducació David Bueno i Torrens, i serà moderada pel periodista i director del diari Regió7, Marc Marcè Casaponsa

David Bueno és doctor en Biologia, professor, investigador i director de la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1ST. En l'àmbit de la divulgació científica, ha publicat vint llibres de divulgació i assaig, així com diversos llibres de text. Col·labora habitualment amb diversos mitjans de comunicació escrita i ha guanyat el Premi Europeu de Divulgació Científica “Estudi General”, el 2010, i el Premi Magisteri per la seva contribució a la neuroeducació, el 2018. 

La conferència ha generat un gran interès entre la comunitat educativa (mestres, educadors, monitors i famílies) fins al punt d’haver-se exhaurit les places disponibles per gaudir-la de manera presencial.  

Delegació a Manresa

La Fundació Pere Tarrés està present a les comarques de la Catalunya Central. La seva delegació a Manresa articula tota l’activitat educativa i social de la Fundació a la demarcació a través de casals d’estiu, espais migdia a les escoles, treball amb famílies i reforç escolar, entre altres projectes que compten amb la col·laboració d’ajuntaments i institucions i que arriben a més de 3.200 persones beneficiàries gràcies a la tasca d’un equip format per unes 360 persones.

De forma periòdica, la Fundació Pere Tarrés organitza conferències divulgatives adreçades a la comunitat d’escoles, famílies, monitors i educadors de les comarques de la Catalunya Central.