Més de 400 persones participen a la trobada de gegants del Poble Nou

En el marc de la Festa Major del barri manresà, s'ha celebrat la 33a edició de la fita amb més de 40 figures

Un dels balls de gegants, aquest matí

Un dels balls de gegants, aquest matí / ARXIU PARTICULAR

Helena Carbonell

Helena Carbonell

Més de 400 persones voluntàries de les diferents colles geganteres han participat avui a la 33a trobada de gegants de la Festa Major del barri del Poble Nou de Manresa. Una quarantena de figures de la imatgeria festiva s'han lluit pels carrers del barri i han ballat a la plaça mossèn Vidal. 

L’associació de veïns del Poble Nou calcula que el públic que hi ha hagut ha estat prop de 300 persones

Un altre dels actes destacats dins el programa de la Festa Major han sigut les «Vilatukades». Segons el president de l’associació de veïns, Valentí Serra, l’actuació que s'ha fet paral·lelament a la dels gegants és «una batucada que sempre agrada molt a tothom, sobretot als més joves i petits». 

La programació de la tarda ha estat centrada en els infants, ja que s'ha instal·lat un inflable a la plaça mossèn Vidal que ha tingut un èxit rotund entre els més petits de la casa. A la mateixa plaça, hi ha hagut una xocolatada que segons Valentí Serra, «ha tingut més èxit entre els pares i avis que no pas entre els nens, que estaven molt entretinguts saltant a l’inflable». Diumenge que ve finalitzarà la 106a edició de la Festa Major del Poble Nou amb la tradicional concentració de motocicletes al carrer Sant Josep a les 9 del matí.