La CGT i la CNT de Manresa celebren el 87è aniversaride la Revolució Social de 1936

Organitzen una ruta històrica anarquista, xerrades i actes festius

Milicianes de la CNT-FAI

Milicianes de la CNT-FAI / Arxiu Particular

Redacció

La CGT i la CNT organitzen avui dimecres actes per commemorar el 87è aniversaride la Revolució Social de 1936. A les 6 de la tarda es durà a terme una ruta històrica anarquista, amb sortida de davant del teatre Conservatori, amb Miguel Gómez.

A les 8 de la tarda, un representant de la CGT parlarà de "Les lluites feministes a l'Estat" i, en acabar, hi haurà música i sopar al local.

Història i divulgació

El 22 de juliol, a les 6 de la tarda, Josep Quevedo parlarà d'"El 19 de juliol de 1936 i la CNT-FAI". Quevedo és un historiador, divulgador i arxiver nascut a Berga especialitzat en la Guerra Civil Espanyola. La major part de la seva documentació sobre aquest moment històric l'ha obtinguda a partir d'arxius de municipis espanyols.

A les 7 de la tarda hi haurà parlaments anarcosindicalistes per part de les seccions sindicals de la CNT i la CGT i, en acabar, música i sopar al local.

Tots els actes, excepte la ruta, es faran a la seu de la CNT de Manresa, Plaça Catalunya 9, entresol 1a i 4a. Els dos dies hi haurà una paradeta del Centre d'Estudis Ramona Berni.