Els Tirallongues fan un pas més cap a castells més ambiciosos en una reeixida actuació a Blanes

Els manresans van descarregar un 3 de 6 aixecat per sota que properament podria guanyar un nou pis

La següent actuació de la temporada serà aquest diumenge, dia 30 de juliol, a la Festa Major de Sort

Els dos pilars de 4 dels Tirallongues en la seva actuació a Blanes, dissabte passat

Els dos pilars de 4 dels Tirallongues en la seva actuació a Blanes, dissabte passat / Arxiu particular

Redacció

La colla castellera Tirallongues de Manresa va actuar a Blanes juntament amb la colla castellera de l’Alt Maresme amb motiu de la festa major de la localitat gironina.

Els manresans van sortir amb 2 pilars de 4 d’entrada. A primera ronda de castells van descarregar un 3 de 7, un 4 de 7 a segona, i un 3 de 6 aixecat per sota a tercera ronda de castells. A la ronda de pilars van executar un pilar de 5 i es van acomiadar de la jornada amb 2 pilars de 4.

Els Tirallongues van demostrar de nou en aquesta sortida, que va tenir nombrosos efectius, unes estructures molt sòlides. Cal destacar el 3 de 6 aixecat per sota que, un cop més, es va tornar a mostrar amb una molt bona execució i demanant un pis més per part dels membres de la colla, la qual cosa esperen poder fer properament. Els de la camisa ratllada ja preparen la propera diada, que tindrà lloc el cap de setmana que ve, dia 30 de juliol, a Sort amb motiu de la festa major de la localitat.

Pel que fa a la colla local, també anomenats ‘Maduixots’, van iniciar la diada amb un pilar de 4 caminant. En les següents rondes van mostrar un 2 de 6, un 3 de 7 que quedava com a intent desmuntat, un altre intent del 4 de 6 amb agulla, un 4 de 6, un 4 de 6 amb agulla i van finalitzar amb 2 pilars de 4.