Manresa homenatja Rosario Caro Prada, que compleix 100 anys

Té dues filles, quatre nets i tres besnétes

Festa al pati de la residència de la Sagrada Família

Festa al pati de la residència de la Sagrada Família / AJM

Redacció

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora Drets Socials i Persones Grans, Mariona Homs Alsina, van visitar Rosario Caro Prada, per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, amb motiu del seu 100è aniversari.  

La visita va tenir lloc al pati de la residència de la Sagrada Família, on es va celebrar una festa molt emotiva en què Rosario Caro va estar acompanyada per familiars, amics i professionals del centre que no es van voler perdre aquesta celebració tan especial.

Rosario Caro Prada va néixer 18 de setembre de 1923 a El Rubio (Sevilla) i va venir a viure a Manresa l’any 1949, primer al barri del Poble Nou, i des del 1954 al barri de la Sagrada Família. Té dues filles, quatre nets i 3 besnétes.

Durant la seva vida laboral va treballs molts anys cosint seients de cotes per la fàbrica Astral. Rosario Caro sempre havia estat molt vinculada a l’associació de veïns del barri, on participava de moltes de les seves activitats. Actualment, a la residència, li agrada jugar amb les seves amigues a jocs de taula.