Des d’aquesta setmana i fins al 2 de novembre el cementiri de Manresa amplia el seu horari per facilitar a la ciutadania la visita als seus difunts amb motiu de Tots Sants.

L’equipament municipal és obert de les 9 del matí fins a 2/4 de 7 de la tarda.

El dia mateix de Tots Sants, també es reforçarà el servei dels autobusos que passen per la zona o els que més s’hi acosten.

L’operador de la línia de bus Manresa-Sant Joan de Vilatorrada farà el dia 1 de novembre un reforç del servei per complementar el servei normal. De sortida de Manresa pararà a plaça Europa, Pompeu Fabra, Francesc Moragas, Els Panyos i Cementiri. De retorn farà parada a Cementiri, plaça Valldaura i plaça Europa.

El servei funcionarà de les 9 del matí a 2/4 de 2, i de les 3 a les 7 de la tarda. I hi haurà una freqüència de pas de 15 minuts.

Així mateix, la Línia Festius de Bus Manresa farà la parada Pont Nou (carrer Martí i Pol) propera al Cementiri.

L'horari de servei és de les 8.00 del matí a 2/4 d’11 del vespre, amb freqüència de pas de 40 minuts.

Oficis religiosos

Els oficis religiosos al Cementiri per Tots Sants, 1 de novembre, i el Dia dels Difunts, 2 de novembre, seran els següents:

Dimecres dia 1, a les 12 del migdia, es farà missa celebrada per mossèn Joan Hakolimana, rector de la Parròquia de Santa Maria de la Seu de Manresa, amb la participació de la Capella de Música de la Seu.

Ofici religiós al Cementiri de Manresa el dia de Tots Sants JORDI BIEL

El dijous 2 de novembre, a les 4 de la tarda, es farà missa de difunts celebrada també per mossèn Joan Hakolimana. En cas de pluja, els oficis religiosos quedaran suspesos.