Malestar a Fem Manresa per la resposta del govern sobre el cost del museu del barroc

El grup municipal havia acusat ERC, PSC i Impulsem d'ocultar informació

Roser Alegre, Jordi Trapé i Gemma Boix

Roser Alegre, Jordi Trapé i Gemma Boix / Francesc Galindo

Francesc Galindo

Francesc Galindo

La regidora de Fem Manresa Gemma Boix va mostrar el malestar de la seva formació per la resposta de la regidora de Cultura, Tània Infante, a les preguntes plantejades per saber el cost del nou museu del barroc.

La regidora de Cultura va afirmar que calia diferenciar els diners que s’havien destinat a la remodelació de la plaça Sant Ignasi i al conjunt de l’actuació a l’antic col·legi Sant Ignasi, de la qual el futur museu només ocupa una petita part.

Infante va dir que en l’àmbit estricte del museu del barroc no es té previst més inversions fins que l’Arxiu Comarcal del Bages i la Biblioteca Auxiliar siguin traslladats a la seva ubicació. Va dir que es preveu rebre més subvencions i que les obres finalitzaran en els terminis previstos a 31 de desembre del 2023. 

«S’autoenganya o intenta enganyar-nos»

Boix va dir, visiblement molesta, que la resposta mostrava que el govern «s’autoenganya o intenta enganyar-nos», i que li hauria agradat una resposta clara.

La pregunta arribava després que Fem assegurés en una roda de premsa anterior ple que considerava «especialment greu que s’estigui ocultant deliberadament el cost real que tindrà el museu del barroc».