Continua la campanya de sor Lucía per bastir un segon hospital de campanya a Ucraïna

La missa criolla celebrada el mes passat a la Sagrada Família protagonitza un vídeo per demanar la col·laboració de la ciutadania

Caram en una de les seves visites a ferits de guerra a Ucraïna

Caram en una de les seves visites a ferits de guerra a Ucraïna / Arxiu particular

Gemma Camps

Gemma Camps

La crida feta a través de la missa criolla celebrada a la Sagrada Família de Barcelona el passat 12 de desembre per aconseguir un segon hospital de campanya per a Ucraïna, es manté. La celebració, amb les actuacions dels artistes David Bisbal i Pasión Vega, va ser impulsada per la monja argentina establerta a Manresa sor Lucía Caram, conjuntament amb l’empresari Enrique Tomás. 

Caram ha difós un vídeo en el qual recorda, mitjançant imatges de la missa, que molts ferits de guerra del conflicte bèl·lic moren per manca d’assistència. Una maqueta de l’hospital realitzada per voluntaris del corredor humanitari amb el país en guerra i per personal mèdic d’allà es va poder veure exposada durant la missa. 

Les persones que vulguin ajudar ho poden fer mitjançant un Bizum al 05122 o bé al número de compte ES 43 2100 3093 0722 0031 6970. Caram s’ha implicat des del primer dia en l’ajuda humanitària al poble d’Ucraïna. 

Subscriu-te per seguir llegint