Campanya informativa del Servei d’Ajuda a Domicili de Sant Andreu Salut davant l'onada de fred

Reparteix un fulletó informatiu amb recomanacions per a les persones ateses

Inclou consells per a la seguretat a la llar i recomanacions en cas de sortir al carrer

Una professional del Servei d'Ajuda a Domicili de Sant Andreu Salut doina un fulletó informatiu a una persona gran

Una professional del Servei d'Ajuda a Domicili de Sant Andreu Salut doina un fulletó informatiu a una persona gran / SAS

Redacció

El Servei d’Ajuda a Domicili (SAD), titularitat de l’Ajuntament de Manresa i gestionat per Sant Andreu Salut, ha iniciat una campanya informativa adreçada a les persones que atén perquè puguin afrontar les baixes temperatures d’aquests dies. S’han distribuït fulletons informatius amb recomanacions essencials per tal de garantir la seva seguretat i benestar durant els dies més freds.

Entre les recomanacions d’aquest servei municipal destaquen: precaucions amb aparells de calefacció i la seva ventilació, tenir provisions suficients de menjar i medicaments, i consells per abrigar-se bé en cas d’haver de sortir al carrer.

Aquesta iniciativa busca prevenir situacions de risc entre els més vulnerables durant l’actual baixada de temperatures, especialment les persones grans. La distribució d’aquests fulletons informatius l’han fet les persones treballadores del Servei d’Ajuda a Domicili.

El full informatiu editat per SAS davant l'onada de fred

El full informatiu editat per SAS davant l'onada de fred / SAS