Mor Manuel Caro, regidor a Manresa en el primer mandat democràtic

Va formar part del govern que encapçalava el socialista Joan Cornet

Joan Cornet, Jordi Marsal, Jordi Pérez Picas, Maria Oreto, José Empez i Manuel Caro, el 1979

Joan Cornet, Jordi Marsal, Jordi Pérez Picas, Maria Oreto, José Empez i Manuel Caro, el 1979 / Manolo Sánchez/Memoria.cat

Francesc Galindo

Francesc Galindo

Ha mort Manuel Caro Muñoz, als 79 anys, que va ser membre del govern del primer ajuntament a Manresa després de la recuperació de la democràcia, amb el socialista Joan Cornet d'alcalde. El funeral tindrà lloc el dimecres dia 14 a 2/4 d'1 del migdia al tanatori de Mémora, al polígon del Pont Nou.

Manuel Caro va ser sindicalista en temps difícils. Va formar part de la candidatura socialista que va guanyar les eleccions municipals el 1979 amb 8 regidors. Justament el número 8 era el que ell ocupava. Va deixar el consistori el 1980 i va ocupar el seu lloc Josep Empez. Aquell any va ser nomenat membre de la Comissió Executiva de la Federació Socialista del Bages, Berguedà i Solsonès com a secretari de política Sindical.

Va néixer a El Rubio (Sevilla) i residia a Manresa des de nen. Va treballar a Pirelli, on era membre del comitè d’empresa. Com a membre d'UGT va ser secretari d’administració de l’executiva local i comarcal. Militant de la F.S.C. del PSOE des de l’any 1975, posteriorment va passar a integrar-se al PSC.