Una veïna del Pont de Vilomara, ferida en un xoc a la sortida de la C-55, a Manresa

Ahir, un turisme amb dos ocupants es va accidentar a la rotonda de Sant Marc i la conductora va patir ferides

Illeta que hi ha a l'enllaç de la C-55, a l'altura dels Trullols de Manresa

Illeta que hi ha a l'enllaç de la C-55, a l'altura dels Trullols de Manresa / GSV

Redació

Una conductora, veïna del Pont de Vilomara i Rocafort, ha patit ferides, aquest diumenge al matí, quan s'incorporava a la C-55, a través de l'enllaç dels Trullols i ha estat envestida per un altre conductor que en sortia i que ha perdut el control del seu vehicle.

Segons explica la Policia Local de Manresa, l'accident ha tingut lloc cap a les 9 del matí. Per raons que es descioneixen, un home de Canyelles ha xocat amb la illeta que hi ha tot sortint de la C-55 en direcció l'avinguda dels Països Catalans, i, seguidament, ha col·lidit amb el vehicle de la bagenca, que circulava en direcció oposada per incorporar-se a l'eix del Llobregat.

La Policia Local també ha informat d'un altre accident. Aquest va tenir lloc ahir, dissabte, a les 12 del migdia. Un turisme amb dos ocupants que circulava per la Via de Sant Ignasi en direcció la rotonda de Sant Marc va sortir de la via i va xocar amb un fanal i amb mobiliari públic de la vorera. Els dos ocupants són veïns de Manresa i la conductora va patir ferides lleus. Va ser traslladada a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.