Un conductor ebri s'estavella a Manresa, el denuncien i el tornen a enxampar begut una hora més tard

La Policia Local l'atura dos cops en una hora i dona positiu al test d'alcoholèmia les dues vegades

El carrer de Torroella de Manresa

El carrer de Torroella de Manresa / GSV

Ariadna Gombau

Un conductor ha estat enxampant conduint sota els efectes de l'alcohol dues vegades en una hora a Manresa. Concretament, un veí de Sant Joan de Vilatorrada de 37 anys ha comès una infracció de circulació que l'ha dut a accidentar-se contra un vehicle estacionat al carrer de Torroella.

La Policia Local, en arribar al lloc dels fets, segons han explicat fonts del cos, li ha practicat les proves d'alcoholèmia i estupefaents reglamentàries, amb resultat positiu. El conductor ha donat 0,68 mg/l en aire espirat, motiu pel qual se li han obert diligències penals per un delicte contra la seguretat de trànsit.

Una persona coneguda del conductor, que dona negatiu al test, s'ha endut el cotxe. Tot i això, una hora després, la Policia Local ha tornat a aturar el conductor portant el mateix vehicle. Li han tornat a fer les proves i han comprovat que encara continuava ebri, amb resultat de 0,64 mg/l en aire espirat al test. Aquesta nova infracció ha comportat que la policia tramités una nova denúncia contra el conductor, en aquest cas, administrativa.