Creu Roja al Bages convida a participar en la seva caminada nocturna solidària

L'activitat, que tindrà lloc el 8 de juny, té per objectiu recollir fons per als projectes de l'entitat

S’iniciarà a les 9 del vespre al costat del pàrquing del Viena, als Trullols, amb dos circuits circulars per triar

Participants en una edició de la caminada nocturna solidària de Creu Roja al Bages

Participants en una edició de la caminada nocturna solidària de Creu Roja al Bages / Creu Roja al Bages

Redacció

Creu Roja al Bages organitza de cara al dissabte 8 de juny la 8a edició de la caminada nocturna solidària de l'entitat, que té com a objectiu fomentar l’activitat física i els hàbits

saludables, i alhora, recaptar fons per als projectes per lluitar contra la pobresa amb els quals treballa l’entitat a la comarca.

Es tracta d’una caminada amb format circular, popular i pensada perquè la puguin fer tant infants com adults. El recorregut s'iniciarà a les 9 del vespre al pàrquing del Viena, al polígon comercial dels Trullols, i constarà d’un recorregut llarg de 10 quilòmetres (amb 150 metres de desnivell), i un de curt de 5 quilòmetres.

Les inscripcions per prendre part en alguna de les dues modalitats es faran el mateix dia de la caminada, mitja hora abans de començar, a 2/4 de 9 del vespre, al punt d’inici. El preu de la inscripció és de 8 euros i de 6 per als menors de 12 anys. Tots els participants rebran, una vegada inscrits, avituallament per al recorregut i una butlleta del Sorteig d'Or de la Creu Roja valorada en 6 euros.

L'organització recorda que cal portar una llanterna o algun tipus d'il·luminació, atès que la sortida es fa de fosc. La preinscripció es pot comunicar a través d'aquest enllaç.