La revetlla infantil sense petards de Manresa celebra 25 anys amb el primer grup que hi va actuar

Pep López i Sopars de Duro tornaran el dia 23 de juny a la plaça Major amb l’espectacle "Folkids"

La festa, que organitza Imagina't amb l'Ajuntament, començarà a partir de les 8 del vespre

Actuació de Pep López i Sopars de Duro

Actuació de Pep López i Sopars de Duro / Arxiu particular

Redacció

La revetlla infantil sense petards de Manresa celebra aquest any el 25è aniversari i ho farà de la mà de qui hi va posar música la primera vegada: el grup Pep López i Sopars de Duro. La revetlla, que com cada any organitza l’associació sense ànim de lucre Imagina’t amb l’Ajuntament, se celebrarà el diumenge 23 de juny, a partir de les 8 del vespre, a la plaça Major.

Després de l’arribada de la flama del Canigó i un cop s’hagi fet fosc, s’encendrà la foguera de Sant Joan al mig de la plaça i començarà la celebració de la nit més curta de l’any sense petards i amb molta música. El grup Pep López i Sopars de Duro hi portarà Folkids, un espectacle d’animació amb música folk per fer cantar i ballar.

 La revetlla de Sant Joan sense petards està pensada per a un públic familiar; especialment, per als més petits.

 L’Ajuntament de Manresa i Imagina’t conviden a gaudir de la festa al bell mig de Manresa i recorden que està prohibit tirar petards.

 El cartell d'aquesta 25a edició és obra de la il·lustradora manresana de contes infantils, Anna Villegas Pascual.

La regidora de Cultura, Tània Infante Martínez, al mig, i representants d’Imagina’t, Joan Vilà Ascón i Fina González Valls, mostren el cartell de la 25a Revetlla infantil sense petards

La regidora de Cultura, Tània Infante Martínez, al mig, i representants d’Imagina’t, Joan Vilà Ascón i Fina González Valls, mostren el cartell de la 25a Revetlla infantil sense petards / AJM