Un lot de Nadal per a mascotes: això és tot el que porta la novetat de Llobet Regals

L'empresa, ubicada a Sant Fruitós de Bages, sorprèn amb la seva nova proposta dedicada especialment a gossos i gats

Un gos amb un lot de Nadal per a mascotes del grup Llobet Regals

Un gos amb un lot de Nadal per a mascotes del grup Llobet Regals / Llobet Regals

Redacció

Llobet Regals ha presentat la seva gran novetat per aquest Nadal: una exclusiva línia de lots de Nadal per a mascotes, en resposta a la creixent demanda de productes de regal per a animals, especialment per a gossos i gats.

Segons ha detallat l'empresa en un comunicat, els lots per a mascotes no només incorporen l’essencial, com menjar i un llit còmode, sinó que també ofereixen una selecció de joguines especialment dissenyades per mantenir els amics de quatre potes entretinguts. Aquesta iniciativa respon a la creença que les mascotes també mereixen una experiència nadalenca plena d’alegria i comoditat.

Els lots per a gossos i gats es poden comprar a través d'aquest enllaç i a la botiga de Sant Fruitós de Bages, al polígon Industrial de La Serreta, on, segons explica l'empresa, els clients també poden trobar propostes úniques de lots de Nadal, paneres i regals amb decoracions especials.

[object Object]

Llobet Regals continua compromesa amb la comunitat i la inclusió social. Tots els lots, incloent-hi els destinats a mascotes, es componen de productes seleccionats amb responsabilitat social corporativa. A més, oferim lots totalment socials, contribuint a projectes solidaris per ajudar aquelles persones que més ho necessiten.