Kim Kardashian i el seu sostenidor amb mugrons falsos tornen a posar de moda el moviment Free The Nipple

L’empresària, una de les representants del moviment #FreeTheNipple, promet revolucionar la llenceria amb el nou model que la seva firma Skims posa a la venda el 31 d’octubre

Kim Kardashian amb el model de sostenidors amb falsos mugrons

Kim Kardashian amb el model de sostenidors amb falsos mugrons / SKIMS

Laura Estirado

Ja n’hi ha prou d’avergonyir-se per marcar mugró. Fa alguns anys que el moviment Free The Nipple demana l’alliberament dels mugrons femenins. Qualifica de sexista la censura a les xarxes, ja que permet mostrar els mugrons de cossos masculins, però, en canvi, elimina les fotos que mostren els pits de la dona. Un munt de joves i ‘influencers’ es van unir a la protesta, l’origen de la qual es remunta al 2014, quan es va estrenar la pel·lícula homònima de Lina Esco.

Entre d’altres, van ajudar a visibilitzar-la les del clan Kardashian. La petita, Kendall Jenner, que sol lluir-los sota samarretes transparents, va arribar fins i tot a publicar un al·legat: «Crec que és ‘cool’, és sexi, còmode i jo em sento bé amb els meus pits».

La seva germana gran, Kim, que també sol practicar aquesta tendència en els seus ‘looks’ de ‘street style’, ara ha fet un pas al davant, i promet revolucionar la llenceria amb el nou model –The Ultimate Nipple Bra– amb mugrons falsos que llançarà, des d’aquest 31 d’octubre, la seva firma de roba interior emmotlladora Skims.

L’empresària ho ha anunciat a les xarxes socials amb un divertit espot que protagonitza ella mateixa i en el qual recorre a l’humor i al canvi climàtic per justificar el seu últim invent.

Al vídeo, Kardashian apareix asseguda davant un ordinador, en una oficina amb decoració minimalista i en els mateixos tons ‘nude’ que la poca roba que llueix l’‘it girl’. Amb ulleres i els cabells recollits en una cua, mira a càmera i llança aquest missatge d’emergència climàtica. «La temperatura de la Terra és cada vegada més alta. Els nivells del mar estan pujant. Les capes de gel s’estan reduint. Jo no soc científica, però crec que tots podem utilitzar les nostres habilitats per aportar-hi alguna cosa», raona. «Per això presento un nou sostenidor amb mugró incorporat, perquè sense importar la calor que faci sempre semblis freda».

Després, s’aixeca, i recolzada sobre la taula, remata: «Alguns dies són durs, però aquests mugrons ho són més. I, al contrari dels icebergs, no desapareixeran». Com aquell qui res, es treu l’ajustat ‘top’ i mostra la seva última creació.