Les 6 pitjors vestides de la cerimònia dels Globus d'Or 2024

Coneix l'opinió de SOS estilistes

Les actrius més desafavorides estilísticament: de segur, que les coneixes

Globus d'Or

Globus d'Or

Durant la matinada d'avui, aproximadament a les 2 a.m. del 8 de gener de 2024, s'ha celebrat la 81a edició dels Globus d'Or 2024 a l'hotel The Beverly Hilton, a Beverly Hills, Califòrnia. En aquests premis, Hollywood aposta pel cinema i la televisió, separats per dos gèneres: drama i comèdia. Però aquest any, hi ha hagut certs canvis en l'organització i siguem sincers, els vestits d'algunes actrius han estat una mica desconcertants o estrambòtics. 

Els premis es poden veure en el canal Cine de Movistar+. Aquest any, però, tot ha canviat i l'organització de l'esdeveniment l'ha deixat de portar l'Associació de premsa estrangera de Hollywood, segon glamour.es. Ara Dick Clark Productions i Eldridge Industries han estat qui l'han organitzat. Amb aquests canvis, el jurat també ha canviat: portant nous membres i mantenint-ne d'antics. Rocío Ayuso de 'El País' ha estat jurat d'aquests premis 2024.

Segons SOS estilistes, aquestes han estat algunes de les pitjors vestides dels Globus d'Or 2024

  • L'actriu Jodie Foster, nominada per 'Nyad', ha optat pel negre "total black" de la col·lecció PF24 d'Alberta Ferreti. Amb la vestimenta que portava va donar una imatge de dona freda i rígida. El seu look es va basar en una camisa botonada fins al coll en pedreria de plata i una faldilla fins als peus sense cap altre adorn, a part del cinturó. 
Jodie Foster

Jodie Foster / AFP / MICHAEL TRAN

  • L'actriu Selena Gómez, nominada pel seu paper a "Solo asesinatos en el edificio", va optar per un look d'Armani Privé vermell. La seva posada en escena es va relacionar amb l'entranyable Marylin Monroe, concretament amb l'escena famosa de "Con faldas y a lo loco". El seu vestit era bastant estret en la part del bust, entrellaçat amb diversos nusos i la faldilla que completava el vestit era asimètric i molt pompós. Segons SOS estilistes, massa inflada, encotillada i això no l'ha afavorit.
Selena Gómez

Selena Gómez / AFP / MICHAEL TRAN

Una de les tendències d'aquest 2024 ha estat el vermell

  • L'actriu Bella Ramsey, protagonista de la pel·lícula 'The Last of Us' ha mostrat un look retro-futurista, molt comparat amb 'Star Trek'. La seva vestimenta constava d'una jaqueta amb cremallera de color blau clar, uns pantalons grisos i unes botes 'track'. Els estilistes titllen el seu estil de minimalista. El seu look és de Prada.
Bella Ramsey

Bella Ramsey / AFP / MICHAEL TRAN

  • Florence Pugh, la presentadora del Globus d'Or, juntament amb Natalie Portman. L'actriu britànica va ser molt criticada i va donar molts mals de cap a l'organització per la seva vestimenta. El seu look era de Valentino: vermell i ple de transparències amb adornaments de roses. Segons els estilistes, massa escotat i amb una tela massa translúcida. Els tècnics de televisió van haver d'allunyar el pla de l'actriu i presentadora perquè se li clarejaven els mugrons. Una molt mala elecció i més si has de presentar.
Florence Pugh

Florence Pugh / AFP / MICHAEL TRAN

  • Billie Eilish és una actriu camaleònica, a la qual li agrada jugar amb diversos estils i moda. En aquest cas, va optar per un look de Willy Chavarria: un 'top' amb coll Peter Pan, corbata, 'blazer' extragran, faldilla, mitjons vermells amb volants i sabates negres planes. A més, el seu cabell anava totalment recollit amb un monyo alt i amb metxes vermelles. El seu look ha estat molt criticat
Billy Eilish

Billy Eilish / AFP / MICHAEL TRAN

  • L'actriu Elizabet Olsen ha optat per vestir de Vivienne Westwood. Elizabet és la germana petita de les bessones Olsen, les quals es van fer molt famoses amb la sèrie 'Padres forzosos' el 1987. La petita de les Olsen va dur un vestit blanc de la col·lecció nupcial 2023: cotilla, estampat d'encaix amb una part a l'altura dels genolls tapada. El vestit acaba amb una cua de tafetà. Segons SOS estilistes és un look de vols i no pots, de 'patchwork', ni sexi ni dolenta.
Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen / AFP / MICHAEL TRAN