Gemma Bisbal és escollida nova presidenta d'ERC al Moianès

L’executiva escollida està composta per set persones, amb Oriol Batlló com a secretari general

Integrants de la nova executiva d'ERC al Moianès

Integrants de la nova executiva d'ERC al Moianès / ERC MOIANÈS

Redacció

Gemma Bisbal, actualment regidora d’Hisenda a l’Ajuntament de Moià, ha estat escollida per la militància d'Esquerra Republicana al Moianès com a nova presidenta de l’executiva del partit a la comarca. L’elecció s’ha fet, per unanimitat, en el marc del tercer Congrés Comarcal, i Bisbal comptarà amb Oriol Batlló, de Collsuspina, com a secretari general.

L'equip estarà format per un total de set persones. Bisbal i Batlló estaran acompanyats per Pol Altayó (Castellterçol) a la secretaria d'Organització i Política Municipal; Òscar Marquina (Monistrol de Calders) a Finances i d'Imatge i Comunicació; Núria Vilanova (Collsuspina) com a secretària de Feminismes; Laia Bonells (Moià) a Ciutadania; i Maite Almodóvar (l'Estany) a la secretaria de Transició Ecològica.

En el transcurs de l'assemblea celebrada al Casal Municipal de Calders, el president sortint, Dionís Guiteras, va fer una valoració dels últims quatre anys i la feina feta pel partit a la comarca que, va destacar, «s'ha vist reflectida positivament en els resultats electorals de les municipals» on ERC va aconseguir un 44,61% dels vots, 41 regidories i 10 dels 19 consellers comarcals. Guiteras va agrair la feina feta a l'executiva sortint i va felicitar el nou equip.

Un moment del congres comarcal d'ERC Moianès on es va escollir la nova executiva

Un moment del congres comarcal d'ERC Moianès on es va escollir la nova executiva / ERC MOIANÈS

Per la seva banda, Gemma Bisbal va exposar els objectius per als pròxims quatre anys on en va destacar «la importància que la Federació Comarcal doni suport a les regidories i reforci aquells municipis on estem a l'oposició». El congrés va finalitzar amb l'elecció d'Oriol Batlló com a persona representant al Consell Nacional del partit i amb la intervenció de la presidenta d'ERC a la Catalunya Central, Mariona Homs, que va ser l'encarregada de fer la cloenda.

En acabar l'assemblea, va tenir lloc la xerrada «La implantació de les energies renovables al Moianès», amb la participació de la directora de l'Institut Català d'Energia (ICAEN) de la Generalitat de Catalunya, Marta Morera.