Vanesa Romero aclareix quin serà el futur del seu paper a 'La que s'avecina'

L'actriu ha estat molt clara a l'hora de parlar sobre si tornarà a la sèrie de Telecinco i Prime Video

Vanesa Romero

Vanesa Romero / TELECINCO

Yotele

'La que se avecina' iniciarà d'aquí a poc la gravació de la seva temporada 14 amb una baixa definitiva d'una integrant del seu elenc original. Després de més de 15 anys donant vida a Raquel Villanueva, Vanesa Romero ha confirmat que no tornarà més a la comèdia de Telecinco i Prime Video.

"No tornaré a 'La que se avecina' perquè estic embarcada en altres projectes i no podria compaginar-los amb les llargues sessions de treball de la sèrie", ha declarat recentment a la revista Pronto, afegint que deixa grans amics a la ficció: "Érem una gran família".

El seu adéu definitiu de 'La que se avecina'  arriba en un moment en què Vanesa Romero acaba d'iniciar un nou projecte professional. L'actriu ha llançat 'Hemisferio Izquierdo', un podcast que presenta amb Cristina Medina, qui va ser la seva cosina a la comèdia dels germans Caballero: “Som grans amigues i la vida ens ha reunit de nou en aquest projecte. Ens portem molt bé i hi ha una estupenda sintonia entre totes dues”.

"Com que el món és ple de fets negatius, nosaltres donem notícies positives, divertides i una mica surrealistes. Cada episodi dura mitja hora i comentem cada tema a la nostra manera", ha assegura l'actriu.

Romero també ha revelat que seguirà lligada al món de la cinema: "Vaig dirigir un curtmetratge, 'Una vida de meirda', que ha estat molt ben acollit a més de 30 festivals de cinema, estic preparant el segon i també el guió d'una pel·lícula, i al juny en faré una altra com a actriu".