Aquest divendres donarà tret de sortida la Festa Major de Manlleu 2023

De l'11 al 16 d'agost

Coneixes la llegenda del Serpent?

Manlleu

Manlleu / Facebook

Aquest pròxim divendres a les 20 hores es donarà per iniciada la Festa Major de Manlleu amb el 'Correfoc' de la 'Colla dels Diables, Els Serpents de Manlleu'. Dissabte 12 d'agost a les 18 hores se celebrarà la Cercavila de gegants i capgrossos, acompanyats per la 'Xaranga Pujats de To' i a les 20 hores començarà el pregó de Festa Major als Jardins de Can Puget.

Diumenge 13 d'agost, al matí podrem gaudir de l'espectacle infantil 'Els atrapasomnis' al passeig del Ter i, a les 19 hores, el grup 'Peix Fregit' concedirà un concert d'Havaneres a la plaça Fra Bernadí. Durant la Festa Major hi haurà atraccions per grans i petits a la zona del passeig del Ter. 

El dilluns 14 d'agost, Manlleu celebrarà la 'Festa del Serpent', iniciant-se a les 10:30 hores amb la caminada del Serpent i la lectura teatralitzada 'La llegenda del Serpent de Manlleu'. A les 16:30 hores hi haurà tallers i jocs pels més petits i, una mica més tard, els nens i nenes de Manlleu faran la representació de 'La llegenda del Serpent'. Al vespre hi haurà botifarrada popular i l'aparició del Serpent a la Devesa. La 'Festa del Serpent' acabarà amb música, xauxa i 'El Salt del Diamant'.

Festa Major Manlleu 2023

Festa Major Manlleu 2023 / Ajuntament - Dàlia Adillon

Dimarts 15 d'agost, a les 10 hores, s'iniciarà el dia amb la 'Cursa atlètica popular', a les 11 hores se celebrarà el 22è Torneig d'Escacs a la plaça Fra Bernadí i a les 12 hores del migdia hi haurà l'ofici de Festa Major. A continuació, hi haurà un concert-vermut als Jardins de Can Puget i a la tarda, la 'Cobla Mediterrània' farà una audició de sardanes. Al voltant de les 22 hores Guillem Roma tancarà la nit amb un concert.

I per a finalitzar amb la Festa Major de Manlleu, dimecres 16 d'agost, al matí hi haurà el grup d'animació 'Bicibarris' a la plaça Fra Bernadí, a les 19 hores hi haurà el concert de Festa Major a càrrec de l'Orquestra Selvatana i, a les 22 hores es farà el ball de fi de festa amb l'Orquestra. Desitgem que passeu una magnífica Festa Major 2023!