Barcelona acollirà un espectacle immersiu inèdit de Tomorrowland

L’emblemàtic festival explorarà el seu univers màgic a l’espai Aribau

Imatge d'arxiu del festival Tomorrowland

Imatge d'arxiu del festival Tomorrowland

ACN

El festival de música electrònica Tomorrowland ha escollit Barcelona per estrenar a nivell mundial una nova experiència immersiva. En un comunicat, han explicat que ‘The Great Library of Tomorrow’ es podrà veure a l’espai immersiu Aribau a partir del 15 de desembre. L’espectacle presentarà l’univers màgic d’un dels certàmens més emblemàtics del món dissenyat pel seu equip creatiu. Així, a partir d’un món de meravelles, art i tecnologia, la iniciativa permetrà endinsar-se als diferents mons i temàtiques, des del World of the Great Tree al Realm of Melodia. El festival posarà a la venda aquest migdia les primeres entrades anticipades.

El festival ha explicat que l’espectacle immersiu permetrà veure com les històries del Tomorrowland cobren vida. La producció permetrà veure aquelles temàtiques que cada any s’exposen al festival. “’The Great Library of Tomorrow' ofereix ara una nova manera d'endinsar-se en capítols icònics de la història de Tomorrowland i explorar mons virtuals com mai abans”, han explicat.

El recorregut de l’experiència té una duració d’una hora per uns espais de més de 1000m2 amb diverses instal·lacions d'art digital. Segons han explicat, l'experiència pemretrà al visitant explorar algunes de les característiques, valors i objectes clau de Tomorrowland, captar-ne l'ADN i entrar de ple als altres regnes mítics per viure "una experiència col·lectiva en un metavers de realitat virtual d’una forma única i sense precedents".