Una ruta gastronòmica de tapes amb formatge Gruyère per Barcelona

Els comensals que finalitzin tota l'activitat tindran la possibilitat de guanyar una roda de Le Gruyère AOP i una experiència culinària per a dues persones

Le Gruyère AOP en una imatge d'arxiu

Le Gruyère AOP en una imatge d'arxiu

EFE

Deu dels millors restaurants de Barcelona proposen una ruta gastronòmica de tapes elaborades amb el formatge suís Le Gruyère AOP. Els interessats, des dels més gastrònoms al públic en general o el turista accidental, podran recórrer els deu establiments que figuren a la ruta "10BarcelonaExperiences by Le Gruyère AOP", que han fusionat les qualitats d'aquesta varietat suïssa de formatge, proclamat millor formatge del món als World Cheese Awards 2022, amb el seu propi estil.

Els usuaris que segueixin la ruta reben un mapa sobre el qual posen l'adhesiu que cada restaurant li lliura i els comensals que finalitzin tota la ruta gastronòmica podran participar en un concurs i tindran la possibilitat de guanyar una roda de Le Gruyère AOP i una experiència culinària per a dues persones, valorada en un màxim de 300 euros a un dels restaurants participants. Els participants hauran d'enviar al compte d'Instagram de Formatges de Suïssa via missatge directe una fotografia del mapa degudament completat i una altra de cadascuna de les tapes degustades als deu restaurants.

Participen en aquesta iniciativa de Formatges de Suïssa Xemei (brioix de formatge amb radicchio tardiu), Casa de Tapas Cañota (motxi de formatge i Gruyère AOP trufat), Nectari (rissotto amb formatge i gírgola de castanyer), Maleducat (espatlla d'ovella xisqueta amb crema de formatge, rossinyols, tomàquets confitats, mató i alfàbrega), Mediamanga (tartaleta de formatge, picanha madurada, patata i anet), Mirch (entrepà de xai, formatge i espècies), Dos Pebrots (pasta etrusca i formatge), Tapes 24 (brioix de pastrami, formatge, cogombret i mostassa), Teòric Taverna (macarrons de cardenal i formatge) i Ca la Nuri (arròs melós de pollastre, bolets, carbassa i formatge).