Arriba la 27a edició del Mercat Medieval de Vic

Del 6 al 10 de desembre gaudeix d'un munt de parades, activitats i actuacions medievals

Mercat Medieval de Vic

Mercat Medieval de Vic / Instagram

Durant el pont de la Puríssima 2023 podràs gaudir d'un munt de mercats i fires arreu del territori català. Però, avui, et volem portar un mercat que, té la seva fama i segur que no et voldràs perdre: el Mercat Medieval de Vic. Del 6 al 10 de desembre gaudeix de les meravelles d'aquest mercat tan mític i emblemàtic amb la seva 27a edició.

L'horari del mercat serà de les 10 h del matí a 20 hores

En el Mercat Medieval de Vic podreu trobar parades amb articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, embotits, pastisseria, xocolates... A més, tindreu una gran varietat de llocs on menjar i beure. I per si això, no fos suficient, a més es duran a terme espectacles al carrer, recreació d'oficis, música i balls i, activitats infantils.

El centre històric de Vic us farà transportar al passat medieval

Algunes de les activitats del Mercat Medieval de Vic

La veritat és que, el Mercat Medieval ofereix tantíssimes activitats, que no us les podem mostrar totes en aquest article. El que sí que farem, serà deixar-vos-en algunes i deixar-vos la programació perquè doneu un cop d'ull a tota la jornada del pont de la Puríssima 2023.

En el mercat trobareu un laberint infantil, podreu donar una volta sobre un ruc o poni, podreu gaudir de les exhibicions d'aus rapinyaires i podreu fer tir amb destral. A més, tindreu els grallers dels Sagals, 'la Nariz Roja' i la Batucada Jove de Vic per animar la festa. I per si això us sembla poc, tindreu l'activitat infantil 'El meu amic Brutus', la mostra d'armes al Campament Medieval, la dansa 'Un sol Traç' i moltíssimes més activitats.