Aquesta és la millor hamburgueseria de Manresa (segons els lectors de Regió7)

Et descobrim els quatre restaurants especialitzats en hamburgueses que més agraden

Una hamburguesa del restaurant Pepitu de Manresa

Una hamburguesa del restaurant Pepitu de Manresa / INSTAGRAM

Redacció

De vedella, de porc, de pollastre, mixta, o fins i tot 'veggie' i acompanyada de tomàquet, enciam, bacó, formatge -de cabra per als sibarites-, ceba caramel·litzada... les combinacions són múltiples, però el resultat sol ser sempre el mateix: una mossegada de plaer, amb la maionesa i el quètxup caient pel costat de la boca i els ulls en blanc. Les hamburgueses són un dels menjars ràpids preferits per a tota la família i a Manresa hi ha locals especialitzats amb una carta atractiva i suculenta. Quin ofereix les millors? Per trobar la resposta hem convidat els lectors de Regió7 a opinar i proposar noms a través de Facebook i, per màxim consens, aquest ha estat el resultat (per trobar la millor, hauràs de lliscar fins al final):

4. Glaç

És principalment una cocteleria, però els clients d'aquest local del carrer Arquitecte Oms (número 2) també en destaquen les seves hamburgueses. A Instagram han penjat recentment com preparen la seva 'burger' de pollastre amb salsa cheddar i teriyaki, pebrot verd, ceba negra, enciam, tomàquet i ceba crispy. Si mires el vídeo et vindrà salivera.

3. American Food Factory

El restaurant del carrer de Circumval·lació de Manresa, 15, és un clàssic. Prometen el millor sabor americà i, segons el parer dels lectors del diari, aproven amb bona nota. Un grapat de varietats d'hamburgueses, amb perles com Pancho Villa, Texas, Blue Moon i Goat.

2. Quinze

"La combinació de gustos de la Big Quinze és tan sorprenent i deliciosa que et farà experimentar una autèntica explosió de sabors!". Així anuncien la seva joia de la corona en aquest establiment del Centre Històric de Manresa. Hamburgueses captivadores i cerveses artesanes al carrer de Sobrerroca, número 15.

1. Pepitu

"Menja vedella de collons". No ho diem nosaltres, és el lema d'aquesta hamburgueseria situada a la carretera del Pont de Vilomara, 1-3. Serveixen carn de proximitat, produïda per ramaders i pastors de la Vall del Cardener i, entere els seus imprescindibles, hi ha la 'burguer' de pa rústic negre amb una hamburguesa artesana de vedella black angus de 160g, foie, ceba caramel·litzada i reducció Pedro Ximenez. Per creacions com aquesta, Pepitu ha estat el local més votat pels lectors de Regió7.

Extra

Si amb aquests quatre noms que t'hem esmentat encara no en tens prou, aquí tens més llocs on degustar hamburgueses boníssimes, també proposats pels lectors: Papi Brasas, al carrer del Camí Vell de Santpedor, 58; el Cafè Restaurant Chinito, carretera de Vic, 73; i la Taverna 1913, a la plaça Major, 13. I si la vols preparar a casa, apunta aquest nom: Carniceria Mario, al Mercat de la Sagrada Família.

Aquí pots veure els comentaris i el debat sobre on es fan les millors hamburgueses de Manresa. Si vols, pots deixar-hi la teva opinió.