No et perdis el debat de Regió7 sobre la digitalització a les PIMES

Els ponents debatran el pròxim dilluns 27 de maig sobre les solucions tecnològiques per a PIMES i la seva adaptació a l'entorn digital

La digitalització és important per a les empreses perquè millora l'eficiència

La digitalització és important per a les empreses perquè millora l'eficiència / Freepik

Redacció

El pròxim dilluns 27 de maig, el teatre Kursaal de Manresa serà l'escenari d'una jornada sobre la digitalització empresarial, organitzada per Regió7 i Prensa Ibérica i amb el suport de CaixaBank. Aquesta temàtica ha guanyat importància en un món cada vegada més connectat i avançat tecnològicament, on la digitalització és essencial per a la competitivitat i el creixement de les empreses.

L'assistència és lliure i gratuïta emplenant aquest formulari.

La jornada començarà a les 10 del matí, quan es donarà la benvinguda a ponents i assistents. Després, es formarà una taula d'experts que abordarà diferents aspectes de la digitalització per a PIMES. Es parlarà de la implementació de solucions tecnològiques, l'optimització de processos i l'adaptació a un entorn digital en constant canvi. Els ponents que exposaran les seves opinions i les sotmetran a debat seran el director comercial d'empreses en la direcció territorial de Catalunya de CaixaBank, Antonio Asensio, el president de Pimec a la Catalunya central, Esteve Pintó, el responsable d'innovació de producte a Control Group, Joan Ramon Solà, i el fundador i director general de Casa Amella, Dani Amella.

Després del debat, Joan Vila, 3r tinent d'alcalde i regidor d'empresa, turisme i coneixement de Manresa, serà l'encarregat de clausurar les ponències per deixar pas a l'esmorzar i el networking. El redactor en cap de l'àrea societat de Regió7, Enric Badia, moderarà l'acte.