Un tractament per a una pell més jove i tensa

Tractament Morpheus8

Tractament Morpheus8 / SAÉZ

Joan i Onofre Sáez

Joan i Onofre Sáez

Morpheus8 és un tractament mèdic no invasiu que mitjançant l’ús de radiofreqüència fraccionada permet rejovenir la pell i tractar la flacciditat cutània de forma no invasiva. 

Amb aquest procediment s’assoleix un rejoveniment amb el resultat d’una pell més lluminosa, un efecte lífting, atenuació i desaparició de les arrugues i homogeneïtzació del color. Està indicat pel tractament de tot tipus de pells. Pot realitzar-se en qualsevol zona del cos, com les arrugues de la cara i del coll per envelliment (codi de barres del llavi, solc nasolabial i línies de titella, arrugues perioculars, coll i escot). També és molt útil en estries i reafirmació de glutis i cel·lulitis. 

Les zones més comunament tractades inclouen l’abdomen, els braços i la cara interna de les cuixes, ja que amb l’edat mostren un aspecte més flàccid i arrugat. 

Com es realitza?

Després de desinfectar la pell i aplicar l’anestèsia, s’aplica el dispositiu de microagulles teflonades que penetren en el teixit subdèrmic coagulant i difonen la radiofreqüència a la zona a tractar. 

El procediment sol durar 20 minuts, no és dolorós, i es pot incorporar a la vida quotidiana de forma immediata. El resultat comença a ser visible en tres o quatre dies des de la seva aplicació. Les millores continuen fins als sis mesos després del tractament. 

Dr. Joan Sáez 

Dr. Onofre Sáez 

CIRURGIA PLÀSTICA I MEDICINA ESTÈTICA 

www.drsaez.com 

Durant els primers dies pot ser que la pell estigui envermellida i amb certa inflor i haurà d’aplicar-se una crema de protecció solar. El tercer dia, ja pots començar-te a posar crema hidratant amb protecció solar i maquillar-te. Es pot dur a terme en qualsevol estació de l’any sempre que es faci servir protecció solar. 

També es pot combinar amb altres tractaments potenciant-ne els efectes, com poden ser els pílings o làser, els farcits o els tractaments d’arrugues d’expressió.