El control de la miopia: opcions de tractament en nens i adolescents

Soler Centre Visual

Els tractaments de control de la progressió de la miopia són un seguit de mètodes mantinguts durant un període de temps, entre els 6 anys i els 18 anys. El seu objectiu és frenar l’augment de la miopia. Aquests tractaments s’implementen en nens i adolescents, ja que és l’etapa on l’ull creix i es desenvolupa, i conseqüentment, quan augmenta més la miopia. Si es realitza un control es pot frenar i controlar fins a un 59% l’increment de la miopia.

A Soler Centre Visual som pioners en tractaments de Gestió Integral de la Miopia a Manresa, oferint un seguiment personalitzat i estudiant cada cas, tenint en compte les preferències personals per així adaptar el tractament i un resultat òptim. Les lents de contacte toves, d’ús diari d’un sol ús, aconsegueixen que l’augment de la miopia disminueixi fins a un 59%. Una altra opció són les lents de contacte d’ús nocturn o ORTOK, unes lents rígides que s’utilitzen durant les hores de son, aquest tractament es basa en la correcció de la forma de la còrnia.

Soler Centre Visual

Òptica. Optometria. Audiologia

c/ Àngel Guimerà, 46. Manresa

www.solercentrevisual.com

93 873 52 55

Un dels últims tractaments descoberts i provats són les lents oftàlmiques de control de miopia, que s’empren com si fossin unes ulleres normals per estabilitzar l’augment de la miopia i millorar els resultats a llarg termini.

Finalment, hi ha altres tractaments per realitzar aquest control mitjançant fàrmacs.