Com una fulla de llorer et traurà anys: així és com l'has de fer servir per veure'n els efectes en pocs dies

Un remei natural i de fàcil aplicació amb el qual estalviaràs diners en cremes

Remei natural per combatre l'envelliment de la pell

Remei natural per combatre l'envelliment de la pell / Agències

M. R.

Dels molts ingredients naturals que podem utilitzar per mantenir-nos joves i bells, el llorer és sens dubte un dels més populars. Les fulles de llorer, de fet, són un veritable aliat de la bellesa, un regal preciós per combatre els signes del temps i lluitar contra les arrugues, millorant l'elasticitat de la pell. En definitiva, un excel·lent remei natural de fàcil aplicació.

Aquesta fulla serà clau per preparar un remei casolà realment eficaç. El llorer és una planta amb moltes propietats, utilitzada des de temps immemorials no només a la cuina, sinó també amb fins medicinals i cosmètics.

Propietats medicinals de la fulla de llorer:

  • Ajuda a combatre la inflamació
  • Alleuja el dolor
  • Millora la digestió
  • Tracta la tos i el mal de coll

També es fa servir des de fa milers d'anys per millorar la salut de la pell i prevenir l'acne. Gràcies a les seves propietats antioxidants, és un remei natural excel·lent per combatre els signes de l'envelliment.

Prepara el remei casolà per veure la teva pell més jove:

L'únic que hauràs de fer serà agafar unes quantes fulles de llorer, rentar-les bé i tallar-les a trossos petits. Bullir-les en una olla amb una mica d'aigua i, a continuació, deixa reposar la infusió durant uns minuts, el temps suficient perquè es refredi una mica. En aquest moment, passa-la per un colador i distribueix sobre la pell de la cara, però també sobre la resta del cos, utilitzant un cotó o un drap suau. Espera que actuï durant 10 minuts i després aclareix.

Una solució eficaç per utilitzar un parell de cops per setmana. Si ho fas amb regularitat, notaràs els efectes al cap d'unes setmanes. La pell apareixerà sana, més brillant i suau. Si no, pots crear una mascareta afegint unes gotes de mel a la infusió de llorer i en acabat l'aplicaràs sobre la pell i la deixaràs actuar durant uns minuts.