Segueix aquests tips infal·libles per arribar al setembre amb una pell radiant

Aquests consells evitaran que et trobis amb sorpreses desagradables aquesta tardor

Aconsegueix una pell radiant

Aconsegueix una pell radiant / @ drobotdean

M.A.R.

En ple estiu el que més ve de gust són els banys a la platja o a la piscina, prendre's alguna cosa en una guingueta o en una terrassa i per a molts, també és important arribar al setembre amb un to de pell morè. Tot i que, les vacances i la calor conviden a sortir-nos de la rutina, és molt important cuidar la nostra pell si volem evitar sorpreses desagradables amb l'arribada de la tardor.

Per arribar al setembre amb una pell radiant, només heu de seguir aquests consells durant els mesos d'estiu:

1. Neteja i més neteja. És important que escollim un bon producte –aquest dependrà del teu tipus de pell– per netejar el rostre dues vegades al dia: al matí i a la tarda. Encara que estiguem a l'estiu, no ens podem oblidar de fer una neteja profunda una o dues vegades per setmana.

Ja estàs pensant que l'exfoliació acabarà amb el teu to morè, doncs no. Exfoliar la pell no t'arruïnarà els dos o tres tons de morè que has aconseguit o que vols aconseguir. No obstant això, una pell bruta sí que impedirà que tinguis un morè bonic i uniforme.

2. Hidratació per fora i per dins. A l'hora d'escollir una crema hidratant, cal tenir en compte les necessitats de la nostra pell, no és el mateix una pell seca que una greixosa i tampoc no és el mateix tenir 20 anys que 50. Deixa't assessorar pels experts a l'hora de triar una bona hidratant que cobreixi les teves necessitats. A més, hi ha múltiples preus perquè puguis triar quina s'adapta millor a la teva butxaca.

A la pell cal donar-hi aigua. No et servirà de res comprar la millor crema del mercat si no beus aigua i més, a l'estiu. La recomanació és beure dos litres d'aigua al dia. Tot i això, si fas esport i amb aquestes calors... Dona-li a l'ampolla d'aigua!

3. Protecció solar. Obvi, però l'apliques bé? Els experts recomanen que a l'hora de decidir quina quantitat de producte ens hem d'aplicar a la cara, utilitzem els dits índex i cor com a mesures de referència. D'aquesta manera agafarem el pot de protector solar i dibuixarem una línia al llarg del dit índex i una altra al llarg del dit cor amb el protector. Aquesta serà la quantitat de producte que ens hem d'aplicar a la cara. Compte! El protector solar cal replicar-lo cada dues hores o cada cop que entris i surtis de l'aigua.

Crema solar

Crema solar / @ pvproductions

4. Bona alimentació. El peix fregit, els calamars a la romana i el gelat estan molt bé, però amb moderació. Aprofita els mesos de calor per augmentar el consum d'amanides i fruites de temporada perquè la teva pell rebi totes les vitamines i els minerals que aporten les verdures i les fruites.

5. Protecció física. Utilitza gorres o barrets que protegeixin el teu rostre del sol sobretot a les hores centrals del dia.