Medicina regenerativa pel dolor

La doctora Mercè Salvans explica quines són les mals i els dolors més habituals en la tercera edat i els beneficis de recórrer a la medicina regenerativa, que ofereix a la seva clínica, per posar-hi un remei eficaç i gens invasiu

El dolor pot afectar a la vida quotidiana i, finalment, a la salut mental

El dolor pot afectar a la vida quotidiana i, finalment, a la salut mental

Álex Soler

Álex Soler

Quan ens fem grans, és fàcil que, un dia o altra, patim dolor. Aquest, pot venir de problemes com la lumbàlgia, els dolors articulars, la síndrome del túnel carpià, el dolor del terra pelvià o del dolor crònic. Tots aquests problemes poden generar un malestar constant que, malauradament, afecta la nostra vida diària, fins i tot incapacitant-nos per realitzar activitats tan habituals com anar a comprar, a fer un passeig o a practicar algun tipus d’activitat física. A la llarga, aquests mals poden afectar també a la salut mental, ja que el seu efecte sobre les activitats quotidianes pot afectar el nostre estat d’ànim.

La doctora Mercè Salvans, de la Clínica Salvans, fa dècades que treballa per tractar el dolor dels seus pacients de la forma més eficaç, però també menys invasiva possible, oferint tractaments basats en la medicina regenerativa que no només compleixen aquests requisits, sinó que, a més, tenen bons resultats amb el pas del temps.

La doctora Salvans explica que el tractament per a les dolències més habituals en la tercera edat és pot dividir en dos branques principals. La primera d’aquestes branques és la injecció perineural, destinada a millorar la salut de dels nervis, per així millorar les articulacions, la irrigació dels nervis... El sistema nerviós exerceix un paper clau en la regulació de tots els components del sistema musculo-esquelètic, incloent-hi ligaments, músculs, tendons i vasos sanguinis. La correcta irrigació del nervi és fonamental per a la salut i el funcionament adequat de les àrees afectades.

A més de la teràpia perineural, la Clínica Salvans ofereix tractaments específics per als ligaments utilitzant la medicina regenerativa. Aquest enfocament s’adreça als casos en què el dolor prové de desalineacions causades per la degeneració dels tendons, donant lloc a l’artrosi. En aquests casos, la restauració i regeneració dels elements que componen l’articulació són fonamentals per alleujar el dolor i millorar la qualitat de vida del pacient.

Els tractaments proposats per la Clínica Salvans són fruit d’un enfocament d’última generació i s’han implementat durant l’últim any. Aquests procediments han demostrat ser altament eficaços en l’alleujament del dolor crònic i les altres afeccions esmentades. Els avantatges principals d’aquests tractaments inclouen l’absència d’efectes secundaris, la capacitat d’evitar procediments quirúrgics invasius i la seva aplicabilitat a una àmplia gamma d’edats, encara que els pacients més joves solen experimentar els resultats més ràpids i notables.

Si tens cap dubte o et vols informar i assessorar, la Clínica Salvans garanteix un tracte personalitzat i professional.