Descobreix el truc viral per combatre les arrugues i els signes de l'edat

Els resultats són visibles des de la primera vegada que fem aquests exercicis

Els resultats són visibles des de la primera vegada que fem aquests exercicis

Els resultats són visibles des de la primera vegada que fem aquests exercicis / Istock

A tots ens agrada mantenir un bon aspecte i qui més qui menys, mira de cuidar la seva alimentació, va al gimnàs, es posa cremes i vesteix bé. Però, que passa amb l'envelliment? Si no volem sotmetre'ns a tractaments estètics i ens preocupa la nostra pell i més concretament, el nostre rostre, fer fitness facial, alleugerarà la nostra angoixa.

Fitness facial

Aquest estil de cura per la nostra rutina diària pot ser molt efectiu i és molt senzill de dur a terme. Només necessitem dedicar-nos un moment i practicar una sèrie d'exercicis i recomanacions perquè la pell de la nostra cara es mantingui fresca i jove com sempre. Podem trobar vídeos a Youtube o a TikTok, tot i que, hi ha centres especialitzats que ho fan.

Per practicar-lo has de fer un seguit de moviments i una estimulació, que no només ajudarà a tonificar la nostra cara, sinó que, a més, ajudarà a tonificar el nostre coll. Amb aquests massatges estimulants estarem provocant que la nostra pell, produeixi col·lagen i elastina, fonamentals per aconseguir una millor hidratació.

En cas que, no tinguem arrugues, ara és el moment de començar a practicar el fitness facial i prevenir-les. Si, en canvi, ja en tenim, reduirem la seva visibilitat. A més, els resultats es veuran des de la primera sessió. El fitness facial es basa en massatges manuals, ajudats amb eines no invasives com el 'Gua Sha', molt popular actualment a les xarxes socials, o la pilota.