Dues persones pateixen cremades durant un experiment de química a l'institut-escola de Verges

El SEM ha activat dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat i els ha traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron

Dos tècnics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de la Generalitat de Catalunya en una ambulància

Dos tècnics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de la Generalitat de Catalunya en una ambulància / Arxiu/Europa Press

ACN - Redacció

Una professora i un alumne de l'institut-escola de Verges han patit cremades aquest dilluns durant un experiment a la classe de química. Els fets han tingut lloc poc després de les dues de la tarda. Durant la classe, s'estava fent una mescla amb alcohol, sucre i bicarbonat. La reacció, però, no ha sortit com estava prevista i ha acabat ferint la mestra i l'estudiant. Arran del succés, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat i ha traslladat els dos ferits fins a l'hospital de la Vall d'Hebron. Segons informa el SEM, tots dos estan en estat menys greu. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació.

L'accident ha tingut lloc a l'institut-escola Francesc Cambó i Batlle de Verges, durant una classe de química a secundària. Els alumnes experimentaven amb una mescla on, entre d'altres, hi havia alcohol, sucre i bicarbonat. La reacció, però, no ha sortit com s'esperava, i un estudiant i la professora han patit cremades de diversa consideració.

L'avís de l'accident s'ha rebut quan faltaven cinc minuts per a un quart de tres de la tarda. El SEM ha enviat al lloc dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, que ha traslladat la mestra fins a l'hospital de la Vall d'Hebron. A l'alumne, se l'ha derivat al mateix centre hospitalari amb una ambulància. Segons informa el SEM, inicialment el seu estat és menys greu.

Els agents de la unitat d'investigació dels Mossos també han anat a lloc per inspeccionar l'aula. La policia ha obert una investigació al voltant del succés, per determinar les causes de l'accident.