Centenars de persones gaudeixen de la segona edició del Festival Som Riures de Copons

Centenars de persones gaudeixen de la segona edició del Festival Som Riures de Copons

Centenars de persones gaudeixen de la segona edició del Festival Som Riures de Copons / aj. copons

Centenars de persones, grans i petits, van apropar-se fins a Copons per gaudir de la 2a edició del festival Som Riures, que es consolida com una cita cultural imprescindible per a les famílies, amb propostes de circ i arts de carrer. En aquesta segona edició el Festival va voler anar més enllà del món del circ incorporant altres arts de carrer, com la dansa urbana.

D’una banda les companyies de circ Moi Jordana, amb l’espectacle «Mon Petit Cirque», i Ramiro Vergaz amb «The white bottom», es van posar el públic a la butxaca amb les seves habilitats com a malabaristes i fent riure a tothom. La companyia de dansa cubana The Concept, va aconseguir l’ovació de tot el públic amb l’emotiva peça «Nakama», mostrant el sentiment de quatre personatges que prenen el risc de migrar i deixar enrere tot allò que tenen per buscar un nou començament. També va agradar als més petits la proposta de la «Cia Enlaire», que va omplir el cel de bombolles de totes les mides i colors. La proposta es va complementar amb jocs per a la canalla, paradetes, espais per menjar, i una zona d’acampada al camp de futbol per a les famílies que van venir el dia abans

El Som Riures també vol promoure la vessant pedagògica i per aquest motiu els dies previs l’alumnat de l’escola Quatre Vents van participar en un taller sonor amb la productora musical Virgínia Borràs, enregistrant els àudios que es van poder sentir per la megafonia del festival, i van col·laborar en la creació dels materials informatius del festival.

El festival Som Riures s’organitza des de l’Associació cultural i de recerca de Copons i l’Ajuntament de Copons, amb el suport de la Comissió de festes i la Diputació de Barcelona.

Centenars de persones gaudeixen de la segona edició del Festival Som Riures de Copons

Centenars de persones gaudeixen de la segona edició del Festival Som Riures de Copons / ajuntament de copons