esports

La Penya Ciclista Bonavista-Collbaix,  subcampiona en el Campionat d’Espanya de Triatló d’Hivern per equips

La Penya Ciclista Bonavista-Collbaix, subcampiona en el Campionat d’Espanya de Triatló d’Hivern per equips / Penya Ciclista Bonavista-Collbaix

La Penya Ciclista Bonavista-Collbaix va aconseguir la segona posició per equips en el Campionat d’Espanya de Triatló d’Hivern dut a terme a Ansó, a Osca. A causa d’un hivern amb molt poca neu, es va substituir l’esquí de fons per una cursa de muntanya de 7 quilòmetres.

El campionat es va iniciar amb 7,5 quilòmetres de cursa a peu, 20 km. en bicicleta fins a l’estació d’esquí de Linza, i per acabar, 7 km. de cursa de muntanya.

Ferran Balcells, Carles Sala, Marc Relaño, Gabriel Cardeñosa, Julià Franch i Sebastià Catllà, de l’equip Penya Ciclista Bonavista-Collbaix van aconseguir un temps de 5.26.34, darrera del Stadium Casablanca Mapei amb 5.13.36 i davant del C.D.T. Resistencia T3 amb un temps de 5.37.05. D’aquesta manera, la Bonavista-Collbaix aconsegueix un any més mantenir-se dins l’èlit dels clubs estatals.

Elisenda Prach va guanyar la categoria de 50-54 anys, Julià Franch la de 30-34, i Gabriel Cardeñosa, la categoria de 45-49 anys.