Els Tirallongues estrenen el primer 3 de 7 amb agulla de la temporada

La colla manresana va portar tres estructures de set pisos, a Sant Cugat

El 3 de 7 dels Tirallongues, a Sant Cugat

El 3 de 7 dels Tirallongues, a Sant Cugat / tirallongues

Redacció

La colla castellera dels Tirallongues de Manresa va actuar diumenge a Sant Cugat del Vallès juntament amb els Castellers de Sarrià i la colla local dels Castellers de Sant Cugat, amb motiu de la Diada de la primavera.

Després d’uns darrers bons assajos, els manresans es proposaven dur a terme una actuació ambiciosa a fora de casa. Per a aquesta ocasió la junta tècnica apostava per portar a plaça tres estructures de set pisos. En aquesta diada, els manresans van aconseguir aplegar unes vuitanta camises.

Els Tirallongues van sortir amb un pilar de 4 d’inici, a primera ronda de castells van descarregar també un solvent 3 de 7, a segona ronda van executar un 3 de 7 amb agulla que quedava com a intent, ja que es va desmuntar problemes tècnics. A la ronda de repetició, la colla va aconseguir descarregar-lo sense massa problemes. A més, aquesta estructura va quedar registrada com el primer 3 de 7 amb agulla de la temporada. En tercera ronda, van descarregar el tercer castell de 7 pisos proposats per la colla per a aquesta diada, en aquesta ocasió van mostrar un 4 de 7. A la ronda de pilars, la colla va carregar un pilar de 5 de comiat.

Per part de la colla local dels Castellers de Sant Cugat, van descarregar tres pilars de 4 de sortida, un 7 de 7 a primera ronda de castells, un 2 de 7 a segona, un 5 de 7 a tercera i van finalitzar la seva diada amb 2 pilars de 5.

Castellers de Sarrià van mostrar dos pilars de 4, un 4 de 6 amb agulla, un intent d’un 4 de 7, un 5 de 6, un 4 de 6, i un pilar de 5 final.

Els manresans ja preparen la pròxima diada que tindrà lloc, dissabte, a Guissona.