MTM torna a Solsona amb un nou muntatge de gran format coincidint amb el seu desè aniversari

"Wicked" serà l'obra que es representarà al teatre comarcal el pròxim 15 de gener

MTM torna a Solsona amb "Wicked" coincidint amb el seu desè aniversari

MTM torna a Solsona amb "Wicked" coincidint amb el seu desè aniversari / Ajuntament de Solsona

Redacció

Amb la història de les bruixes d’El mag d’Oz com a rerefons, Wicked és el nou muntatge de gran format amb què Manresa Teatre Musical (MTM), que celebra el seu desè aniversari, torna al teatre comarcal de Solsona el 15 de gener a les 6 de la tarda. A fi de promocionar l’obra com a regal per aquestes dates, aquesta setmana s'han posat les entrades a la venda amb un preu promocional de 13 euros fins al 5 de gener (posteriorment, en costarà 15).

Elphaba, la bruixa dolenta de l’oest, i Glinda, la bona, protagonitzen una obra musical per al públic familiar que acaba parlant sobre com afecta l’entorn en les relacions humanes i com triomfa l’amor. Jordi Gener dirigeix un muntatge que abraça tant la comèdia com el drama i la fantasia i que requereix una rigorosa tècnica vocal i interpretativa, amb Borja Valls a la direcció musical i Pablo Testa Grosbaum com a responsable de les coreografies.

A diferència d’altres musicals, Wicked presenta una composició moderna, que ajuda a què els alumnes de MTM s’identifiquin amb més facilitat amb els personatges. A més, el llenguatge coreogràfic s’allunya del teatre musical clàssic. Segons l’organització, “es busca una acurada posada en escena, amb els recursos d’una escola, però amb l’exigència artística d’una companyia professional. Trobar aquest equilibri és el gran repte de Manresa Teatre Musical”.

També contribueixen a l’espectacularitat del musical els més de 150 canvis de vestuari, el maquillatge, els decorats i el disseny de llums. Com tots els muntatges creats en aquests deu anys, aquest també és íntegrament en català. Les entrades es poden comprar en línia a https://entradessolsones.com/activitat/wicked-teatre-musical/ a un preu promocional de 13 euros fins al 5 de gener i a 15 euros a partir del 6.

MTM, que durant aquesta dècada ha consolidat un públic fidel a la capital del Solsonès, porta el seu desè muntatge de gran format a Solsona amb la col·laboració de la regidoria de Cultura i del Patronat de Turisme del Solsonès.