El filòsof Jordi Graupera presenta llibre a Solsona amb Garrigasait i Mas

L’acte és aquest dijous a les 7 del vespre a la biblioteca Carles Morató

Jordi Graupera, autor del llibre La perplexitat

Jordi Graupera, autor del llibre La perplexitat / AJ Solsona

Redacció

El filòsof, professor i articulista Jordi Graupera (Barcelona, 1981) presenta el seu darrer llibre, La perplexitat (Destino, 2023) aquest dijous a les 7 del vespre a la biblioteca Carles Morató de Solsona. Ho farà acompanyat dels solsonins Raül Garrigasait i Roger Mas. En aquesta nova publicació, Graupera hi barreja l’assaig, a través d’una anàlisi política i social dels Estats Units, amb l’autobiografia.

L’autor analitza la perplexitat com a situació de confusió, contradicció i astorament a partir de les situacions viscudes en la família, les relacions, la societat, la política i la religió. I ho explica a partir de les seves vivències durant deu anys a Nova York. L’anàlisi de la política i la societat americanes es trena amb reflexions interiors d’un Graupera que brega amb els dubtes, les esperances i els fracassos.

Jordi Graupera és doctor en filosofia per la New School for Social Research de Nova York, ha fet de professor i investigador a diverses universitats nord-americanes i actualment treballa a la Universitat Ramon Llull. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, com L’AvuiLa VanguardiaEl Nacional o The New Yorker, Catalunya Ràdio, Rac1, TV3 o la BBC-World. Anteriorment, ha publicat La supèrbia (2020) i Una proposta per a Barcelona (2018). Políticament, va ser candidat de Primàries a l’Ajuntament de Barcelona el 2019 i des del març fa d’assessor de l’eurodiputada Clara Ponsatí al Parlament Europeu.